Digi in Deeper / 9. päivä – 15.2.

Jopas oli viikonloppu eli skräppäiltyä tuli varsin paljon. Kuroin siis kiinni mitä olin kurssia jäljessä eli huomenna voin aloittaa samalta viivalta kuin muut. Nyt siis esittelyssä 9. päivän työ – välissä oli 7. päivä = ”vapaata” eli itseopiskelua ja 8. päivä valmistautumista tään leiskaan.

Toisen viikon aiheena on feestyle – luvassa siis paljon kaikenlaisia koristeitä, tekstuureita, roiskeita ja muuta sotkua, normaalia enemmän muokattuja kuvia .. Odotan mielenkiinnolla. Luultavasti tehtävät harjoitukset tuottavat sivuja, joissa on kaikkea hieman liikaa omaan tyyliini mutta uusia/opittuja tekniikoita voi sitten ripotella sopivaksi katsomallaan määrällä sivuihin tulevaisuudessa.

Ensimmäinen harjoitus oli kyllä aika villi eli välillä tuntui ettei tähän sivuun nyt vaan enää mahdu mitään ja lopputulos onkin aika täysinäinen sivu. Pidin kovasti tyylistä jolla kaksi taustapaperia sekoitettiin yhteen ja samalla suurimman kuvan ”kovat” reunat häivytettiin. Myös Halftone filtterin käyttö (kt perhonen) oli kekseliästä – tykästyin. Käsinkirjoitettua fonttia korostettiin pienillä maaliruiskeilla maalaten – mukavan ”sotkuisen” näköinen lopputulos. Koristeita oli kyllä liikaa mutta hyviä ideoita/vinkkejä tästä sai.

Tarvikkeet
Kurssi materiaali
Violation, JamaiStevie, SeeingStarts / Danafont

 

 

One thought on “Digi in Deeper / 9. päivä – 15.2.

  1. Jee, freestyle on jännittävä tyyli! Varmasti näistä opeista jää jotain mitä kokeilee myöhemmin uudestaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s