DL – Öljypolttimen hajoaminen + Template Tuesday (8.2.2011) in Digi/Lovely

Kovasti on ottanut tuo Digi in Deeper kurssi aikaa tästä vapaa-ajasta eli ei heti ehtinyt tehdä TiistaiTemplaatti haastetta. Mulla on vakaa aikomus kerätä ne pisteet, jotta saan sen alennuksen. Sivun aihe on ollut mielessä jo pitkään mutta odotus on vain odottanut itseään. Mutta nyt templaatti vaikutti sopivalta eli yksi kuva ja journal. Jollakin tavalla nämä yksi kuvaiset sivut on musta helppoja/mukavia tehdä, siitä syystä suurin osa oma tekemistäni lienee juuri sellaisia.

Mutta siis sivun aihe – meillä hajosi öljypoltin juuri aaton aatto iltana ja korjaaja kutsuttiin paikalle kahdeksan jälkeen. Onneksi on olemassa tälläinen luotettava ammattilainen  joka en jätä pulaan hädän hetkellä. Hän on huoltanut jo edellisen taloni öljylämmitysjärjestelmän ja oli luonnollinen valinta käyttää häntä tämänkin järjestelmän huolloissa. Talossa on erittäin iäkäs lämmitysjärjestelmä mutta se on toimiva ja olen tehnyt päätöksen että osat käytetään loppuun eli siksi poltinta ei vaihdettu aikoinaan kun muutin taloon vaan vasta nyt kun se hajosi. Luonnollisesti kattilan hankinta tulee ajankohtaiseksi myös jossakin vaiheessa mutta turha siitä on murehtia vielä. Poltin toimi siis 22 vuotta – aika hyvä suoritus vaikka ilmeisesti ennen minun aikaani sitä ei edes huollettu ollenkaan (järkevää on kyllä huollattaa poltin kerran vuodessa). Uusi poltin (oilon Junior) tulee toimimaan hyvin mutta harvat nykyisistä polttimistä toimii yli 20 vuotta.

Sivussa käytin Liv.eDESIGNS tuotteita, osa ostettuja ja osa feebieitä. Hän on ollut suosikki suunnittelijani kauan. Hän ei ole hirveän tuottelias mutta pidän tyylistä kovasti.

Tarvikkeet
Template Tuesday 8.2.2011
Liv.eDESIGNS – WindsongKit, SSunFun, TabbyTabs

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s