Digi in Deeper / 2. päivä

Täällä ollaan vielä aikaulussa kurssin suhteen tai mikäs saavutus se on kun on vasta toinen päivä. Tänään työstettiin sivu eilisen luonnoksen pohjalta (3 valokuvaa) siis luonnos oli tässä tapauksessa alkutilanne, josta sitten jatkettiin ja saatiin aikaiseksi erittäin runsas sivu. Siis pidin todella paljon kun kurssi oli selvästi tiiviimpi kuin aikaisemmat Jessican kurssit eli nyt edettiin minusta sopivaa tahtia ja myös ei selitetty kaikkea moneen kertaan. Myös se että alkuluonnos oletettiin olevan valmis nopeutti asiaan pääsemmistä. Toivottavasti sama rytmi jatkuu.

Ja sitten itse sivu .. tuota noin aikas runsas ja ei todellakaan minun näköinen. ¼ (tai vähemmän) olisi hyvin riittänyt ja ottaa huomioon että jätin muutaman koristeen jo laittamatta. Uskon että sivussa käytettyjä tekniikoita tulee käytettyjä mutta ei todellakaan kaikkea yhtä aikaa. Myös kolmen kuvan valinta oli hieman hankalaa eli kaksi kuvista muutettiin mustavalkoiseksi ja yksi käytettiin värillisenä. Koska suurin osa kuvistani on koiristani niin ne ovat pääsääntöisesti aika musta voittoisia ja näin ollen ”värikuvan” valinta tuotti päänvaivaa. Kuvan otsikko oli yksinkertaisesti ”väsymätön”, jonka jokainen belggarin omistaja allekirjoittaa. Myös journalin on tässä turha mutta jätin sen nyt kuitenkin näkyviin.

Tarvikkeet
Kurssin päivän tarvikkeet
Fontti – Zikketica (Danafont)

2 thoughts on “Digi in Deeper / 2. päivä

  1. Ihailtavan aktiivinen olet tuon kurssin kanssa, toivottavasti innostus jatkuu loppuun saakka. (On varmasti tosi hyvä kurssi ja oppii paljon.) Sivukin on tosi hieno eikä mun mielestä yhtään liian runsas, ihanat kuvat koiruudesta tuo vielä lisäplussaa!

  2. Kaunis sivu ja hyviä kuvia! Melkein jo ilmoittauduin kurssille kun Jessica esitteli tämän mallia liveohjelmassaan, mutta en sitten kuitenkaan…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s