Leimailutaivas 5.2.2011

Tervehdys Leimailutaivaasta. Tapahtuma järjestettiin Aktia Sport Centterissä, Kirkkonummen Masalassa. Samoilla messuilla oli myös Helmiplaneetta eli koruaskartelijat ja paperiaskartelijat kokoontuivat tuhlaamaan yhdessä pennosiaan 🙂

Itse tein ostoksia harkiten eli sisääpääsymaksun (8€) lisäksi ostin vain aakkostarroja 4 arkkia Heinikasta ja yhden lämpimän limsapullon kahvilasta. Itseasiassa suurin mielenkiinto messuilla oli Xyron X250 eli jännitin oliko Heinikka saanut odotettuja laitteita ja näin ollen saisin kyseisen laitteen omakseni messuilta ja säästäisin postikulut. Harmittavasti laitteet eivät olleet saapuneet mutta tulihan kierreltyä ja katseltua kaikenlaista inspiroivaa.

Nyt pitääkin miettiä mitä teen laitteen hankinnan kanssa eli odotanko Intohimona Skräppäys tapahtumaan, jonne Heinikka on tulossa vai hankkisinko laitteen ulkomailta. Ja ulkomailta hankkiessani voisin tietty samalla hankkia X510 laitteen, koska toimituskulut on samat .. loistavaa järkeily, Hanna!

Seuraava Leimailutaivas järjestetään 17.9.2011 samassa paikassa.

Tässä Heinikan loistava video tuosta laitteesta:

3 thoughts on “Leimailutaivas 5.2.2011

  1. No, onpa laite. Tyttäreni sai jouluna sen pikkutarrakoneen, mutta se on vielä mummolassa. Saattaa olla, että äiti sitä joskus lainaa 😉 Kiva löytää lisää digiskräppääjiä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s