DL – Silva the Vanhus + Template Tuesday in Digi/Lovely

Jessica Sprague & tiiminsä esitteli blogissaan Digi/Lovely Template Tuesday (Mallipohja Tiistain). Eli aina tiistaisin blogissa tullaan julkaisemaan uusi psd mallipohja (=Template)  eli nyt feebieitä keräämään  – hiphei. Lisäksi on vielä mahdollisuus saada rahan arvoinen palkinto. Ohje on yksinkertainen eli luodaan digi layout käyttäen mallipohjaa ja ladataan sivu Jessica Spraguen Tuesday Template Galleriaan. Joka viikko on mahdollista ansaita 1 piste lataamalla dl galleriaan ja kun pisteitä on kertynyt 5 niin saa 5¢ arvoisen alennuskoodin (koodi on voimassa yli 10¢ ostoksista). Tässä minun Jessica Sprague Galleriani.

Itse ajattelin ryhtyä keräämään pisteitä eli tässä ensinmäinen tekeleeni. Sivulla seikkailee Silva, joka asustelee vanhenmillani ja viettää lokoisia eläkepäiviä – erittäin hemmoteltuna. Silvalla ikää mittarissa on kunnioitettavat 14 (ja rapiat) vuotta. Meno on hidastunut ja kuulokin heikentynyt mutta hyvin sitä jaksetaan kunhan nokosia saa otetuksi tarpeeksi usein ♥ Omaan makuuni sivu on hieman väritön mutta onhan kohdekkin jo hieman harmaantunut (ja toisaalta blue merle nyt on aina harmahtava).

Muutama tapahtuma muistutus:

  1. PhotohopFriday tulevana perjantaina klo 18:00 – kyseessä on Livestream, jossa Jessica jakaa vinkkejä ja osallistujat voivat keskustella ja lähettää kysymyksiä chat:n kautta.
  2. Digi in Deeper kurssi alkaa maanantaina 7.2 eli vielä ehtii ilmoittautua mukaan ja saada 20% alennuksen hinnasta. Kurssi on tarkoitettu edistyneenmille PSE/PS:n käyttäjille ja tämä on kurssin ensi esiintyminen.
Tarvikkeet:
Tuesday Template (1.2.2011)
Oscraps – Moonrise

4 thoughts on “DL – Silva the Vanhus + Template Tuesday in Digi/Lovely

  1. Kiitos kun kerroit templaattitiistaista, tuo pisteiden keräily kuulostaa mielenkiintoiselta (vaikka minulla on hirveän korkea kynnys templaattien käyttämiseen). Minusta tuossa sivussa on kauniit värit (ei yhtään liian väritön) ja koirahan on tietysti ihana 🙂

  2. Tiistaitemplaatti kuullostaa hyvältä – musta on hirveän hankalaa yrittää suomentaa termejä ja toisaalta yritin taivuttaa template sanaa suomeksi mutta en osunut tuohon templaattiin. Pitää vaan yrittää jotain keskitietä noissa termeissä, muut harrastajat ymmärtää mutta jos lukijaksi sattuu newbie niin en olisi varma .. pitäiskö tehdä ”sanakirja”??
    Musta templaatit on vielä ok (niitä voi helposti muokata haluamallaan tavalla ja ovat myös monikäyttöisiä eli saatan itsekkin tehdä templaatin jota voin käyttää useasti ja eri tavoin). Se mitä en kannata/ymmärrä on quickpaget eli lisää vain kuva/t – siis siinä menee koko homman juju.

  3. Komppaan templaatteja vs. quickpageja! Kerran kyllä käytin quickpagea hybridisivun pohjana, silloinkin piti väriä muuttaa sopivammaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s