Suosikki feebiet

Xing, postauksessa Digiskräppäys: mieluisia ilmaismateriaaleja kertoi omista suosikeistaa ilmaisten digiskräppäys materiaalien joukosta. Itse ajattelin tehdä vastaavan kirjoituksen. Ensin kuitenkin varoituksen sananen eli ilmaismateriaaleja löytyy todella paljon .. siis aivan hirveästi. Ja se kannattaako kovalevy täyttää niillä lienee makuasia mutta suosittelin malttia latauksien kanssa vaikka levytila onkin käytännössä varsin edukasta nykypäivänä mutta suuresta määrästä materiaaleja voi olla vaikea löytää juuri sitä mitä haluaisi/tarvitsisi (varsinkin jos filejen organisointi on heikonlaista – kuten allekirjoittaneella). Itse teen myös maksullisia hankintoja harkiten eli vaikka storessa olisi alennus myynti menossa (näitäkin on varsin usein) niin en ahnehdi tuotteita aivan hirveän suuria määriä vaan hankin silmällä pitäen tarpeita nykyiseisellä hetkellä sekä vain lähitulevaisuudessa, pyrin myös hankkimaan mahdollisimman monikäyttöisiä materiaaleja.

Omalla kohdallani oli todella vaikea osoittaa tiettyjä suosikki tuotteita kaikkien niiden ilmaisten joukosta joita olen kokeillut eli sen sijaan poimin muutaman saitin joiden tuotoksista pidän. Lisäksi huomaan että harvemmin enään latailen/käytän skräppäys ilmaistuotteita – lähinnä lataan siveltimiä (brush) tai muita Photoshop resursseja. Ja toisaalta teen ostoksiakin aika harvoin. Eli itse lueskelen/katselen tutoriaaleja ja osallistun kursseille.

Tässä ensimmäiseksi EarlKDesign. Saitilla on kaikenlaista mukavaa eli templateja, papereita, koristeita ja tutorialeja. Saitilta löytyy paljon hyvää tietoa aloittevalle digiskräppärille.

Seuraavaksi Gunhild:n saitti eli täällä on todella hienoja koristeita ja ohjeita/vinkkejä niiden valmistukseen.

 

Ja lopuksi saitteja, joista itse käyn lataamassa tarvitsemiani resursseja Photoshopiin (brushes, pattern, actions, textures ..)

http://www.brusheezy.com/

2 thoughts on “Suosikki feebiet

  1. Kiva kun listasit ilmaisten lempimateriaalien hankkimispaikkoja. Näistä tuli heti lisäkysymys eli onko sinulla Atomic Cupcakessa tai Coffeeshopissa joku lempiaction tms., jota tulee käytettyä erityisen paljon?

    • Itse asiassa hyvä kysäri – vaihdoin juuri konetta ja nyt olisi mahdollista aloittaa tyhjältä pöydältä eli ottaa käyttöön vain hyväksi havaitut mutta loistava (siis aivan onneton) filejen talletustapa lienee estävän sen ja kaiken kukkuraksi en edes tiedä mistä/kenen kaikki ovat. Skräppi tuotteet olen onnistunut pitämään niin että tiedän kenen tuotteesta on kysymys mutta photoshop:n resurssit on ihan arvausta – eli siksi tarvikkeissa en mainitse (yleensä) niitä kun en oikeastaan tiedä .. kyllä, kyllä huono tapa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s