DL – Jouluinen muistilista ja mietteitä menneestä joulusta

Hyvää Uutta Vuotta kaikille. Tänä vuonna tuntui sekä joulu että uusi vuosi menevän todella nopeasti ohi, syynä lienee vähäiset vapaat eli valitettavasti tuntui nuo pyhäpäivät osuvan viikonloppuun. Joulun valmistelu sujuikin ennätys pikaisesti sekä stressi vapaasti tänä vuonna. Meillä joulun konsepti on sen verran selkeä että että sen toteutus on mukavan helppoa. Koska kyseessä on vain kaksi aikuista niin lahjojen hankinta on minimaalista mutta toisaalta molemmat meistä pitävät hyvästä ruuasta eli olemme sopineet että meillä joulua on herkuttelu aikaa. Tänä jouluna valmistelut menivät yksinkertaisesti niin että keskiviikko (22.12) käväistiin kaupassa hankkimassa ruokatarpeet, torstaina (23.12) valmistin ruuat ja sitten perjantaina olikin jo jouluaatto eli koristeeksi uusi pellavainen joulupöytäliina käyttöön ja monet vuodet koristeina olleet tontut kaapista pöytää. Siinäpä se oli kaikessa yksinkertaisuudessaan ♥ Huomautuksena pitää sanoa että ainoa etukäteisvalmistelu oli luomu kinkun hankinta mutta sekin meni hyvin.

Ehkäpä kaikki sujui niin hyvin että jotakin murhettakin piti olla eli öljypoltin simahti aaton aattona eli piti kutsua poltinkorjaaja paikalle vielä illasta. Mutta toisaalta eipä tuokaan oikein haitannut, kun poltin vaihtui ammattilaisen käsittelyssä nopeasti. Tietysti olisihan se poltin voinut hajota joskus muulloinkin mutta tämä oli ehdottomasti parempi aika kuin jos se olisi hajonnut kun olemme molemmat poissa kotoa ja pakkasta on paljon. Vanha poltin kesti 22 vuotta eli kyseessä oli todella vanha poltin, viimeiset vuodet on ollut tiedossa että kyllä se ”joskus pian” hajoaa. Tein aikoinaan periaatepäätöksen että hankin uuden vasta kun tämä on loppu enkä pelaa varman päälle ja vaihda vanhaa mutta toimivaa uuteen. Olen edelleen sitä mieltä että tämä oli hyvä strategia!

Joulun valokuvista tein tälläisen leiskan eli kuten sanottu joulu konsepti on selkeä ja tässä muistilista miten se syntyy eli kynttilöitä, tietyt joulutontut on löydettävä (pitää penkoa kaappeja että mihin ne edellisjouluna säilöin) ja äidiltä peritty Joulun ruokaohje vihkonen pitää myös paikallistaa keittokirja hyllystä. Joulu kuvia on sen verran että useampia sivuja voisi vielä tehdä mutta katsotaan innostunko seuraavaksi uuden vuoden kuvista. Materiaalit Crystal’s December Be Merry Paper, Crystal’s December Holiday Critters.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s