DL – I Love Winter -> Pen Scrappers kilpailu sivu

Joulu oli ja meni ja nyt kohti uutta vuotta. Joulukuvat ovat vielä purkamatta mutta kun tästä ehdin voisin tehdä pienen joulun jälkeis postauksen. Nyt kuitenkin uusi sivu, jolla osallistuin Pen Scrappers saitin kilpailuun. Kilpailu oli hauska eli osallistujat saivat talvisen kitin (papereita/koristeita) ja näistä aineksista sivu piti luoda. Pidin oman sivuni hyvin yksinkertaisena ja pääajatus oli vain luoda talvinen sivu, joka kertoisi että talvi on parasta aikaa vuodesta mutta ei erityisesti ole informatiivinen sen suuremmin. Kisaan ehtii hyvin osallistua eli aikaa on tammikuun loppuun.

Ps. Saitilta on mm. mukavia tutorialeja eli kannattaa tutustua. Itse olen miettinyt Bamboo Cractin hankintaa mutta sehän ei olisi ainut hankittava asia vaan sitten pitäisi hankkia myös Illustrator eli rahan menoa olisi tiedossa, joten hankinta on holdissa (siis toistaiseksi).

3 thoughts on “DL – I Love Winter -> Pen Scrappers kilpailu sivu

  1. Löysin vasta blogisi, laitoin heti readeriin 🙂 Kiva sivu, värit on kauniit ja asettelu silmää miellyttävä, tykkään! Ja tuo Bamboo Craft kuulostaa jännittävältä, tosin Illustratorin kanssa aika hinnakas hankinta 🙂 Jos päädyt hankkimaan, olisi kiva kuulla kokemuksia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s