DL – Precious&Little Princess

Suloinen valokuva Saagasta ♥ pentuna. Näitä pentukuvia on ihana katsella kun nti on jo iso koira, tai no eihän tuo ole vielä vuottakaan ole mutta näin uhmaiän kourissa sitä välillä luullaan suurempi kuin olisi tarpeen. Värimaailmaksi valikoitui prinsessamaisesti tietysti pinkki ja olin joskus hankkinut aiheeseen sopivan kitin Jessica Sprague comista (Princesa Paper&Element Packs). Aikamoinen prinsessa sitä välillä ollaan vaikka sitten on se ”toinen puoli” jolloin ei ole tietoakaan mistään suloisesta vaan kieritellään kuralätäköissä ja ollaan korvia myöten savessa. Kuva Hannu Kaksonen.

Itse teen leiskat aina 12×12 koossa, tulostaminen pienempänä onnistuu sitten halutessa helposti. Joskus olisi hauska tehdä kirja omista leiskoista, toisaalta BIA on tulossa eli saas nähdä mitä kaikkea sitten syntyy.

Muistattehan että Jessica Sprague com:ssa on vielä 20% ale kaikista tuotteista myös kursseista. Lisäksi kannattaa katsoa uusi hybridi kurssi – Mouse, Paper, Scissors by Jessica Sprague and Heidi Swapp.

2 thoughts on “DL – Precious&Little Princess

  1. Kivat nuo pinkit koristeet valokuvan alareunassa ❤ Minullakin on lähtökohtana 12*12, vaikka teettäisin pienemmässä koossa. Välillä kyllä mietityttää fonttien luettavuus ym. yksityiskohdat, jos sivun teettää pienempänä kuin on aluksi tarkoittanut.. Olen yrittänyt lukea vinkkejä siihen liittyen. Ehkä kokemus opettaa arvioimaan ne oikein 😀

  2. Itse tulostan (harvoin kylläkin) tarvitsemani sivut 8×8 kokoisina, koska se sopii kätsysti A4 paperiin ja sitten leikkurilla ylimääräiset pois. Minusta tälläinen pienennös ei luettavuutta juurikaan huononna, tietysti jos fontti on kovin hankala lukuinen jo valmiiksi tai sivun värimaailma sellainen että tekstiä on yleensäkin vaikea lukea niin kyllähän pienennös sitten vie heikempään suuntaan. Journalit pyrin yleensäkkin tekemään aika selkeällä fontilla juurikin luettavuutta ajatellen, otsikko sitä vastoin voi olla koristeelllisempi kun fontin koko on suurempi. Varmaankin myös tulostimilla ja paperin laadulla on merkitystä asiaan. Pitääkin kiinnittää tulevaisuudessa huomiota asiaan eli teenkö muita (tiedostamattomia, ehkä?) kuin fontti&väri valinnat ajatellen luettavuutta myös pienemmässä koossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s