Kameli näytelmissä eli Tonttu näyttelyssä

Nyt viikonloppuna on Helsingin messukeskuksessa koiranäyttelyitä eli lauantaina Helsinki Winner 2010 ja sunnuntaina Voittaja 2010. Tonttu oli ilmoitettu lauantaille ja luokka avoin. Tuomarina Jørgen Hindse Tanskasta. Messari on vuoden suurin näyttely eli siellä on ihan mukava käväistä vaikka ilman koiraa eli katseltavaa ja ostettavaa riittää. Tonttu ei varsinaisesti mikään show tähti ole mutta muutamissa näytelmissä on tullut käytyä, menestystä ei sen kummemin ole tullut mutta toisaalta ei mitään ihan pohja noteerauksiakaan.

Tällä kertaa kehään meni karvaton koira tai siis olihan uusi päälikarva jo kasvanut mutta aluskarva puuttui kokonaan eli ihan parhaimmillaan Tonttu ei ollut. Toinen muutos sitten viime näyttely käyntini jälkeen on tämä ehdoton kielto ulkopuoliseen avustamiseen – belggareillahan tätä on hieman käytetty. No, näillä siis mentiin.

Ja mikä olikaan lopputulos *rummutusta* EH eli ihan rodunomainen ollaan mutta ei siis mainittavaa menestystä. Tuomari kutsui Tonttua leikkisästi kameliksi ja Tonttu päätti kerätä kaikki pisteet kotiin hyppäämällä tuomaria vasten rapsutuksia keräten eli ei kyllä pakitettu kun tuomari tuli kopeloimaan! Olisi ollut myös mukava jos Tonttu olisi pitänyt korvia ylhäällä sensijaan että heilutti häntää vimmatusti kaikille .. niin Tonttua niin Tonttua!

Ja koska näyttelyt ei meille ole erityinen harrastus niin hyvinhän tämä meni kaikilta osin. Olisi todella ikävää jos olisi koira, joka pakittaa tuomaria saati yrittäisi näykkiä. Mukava lisänä sain ostettua vihdoinkin kunnon ohennussakset ja tavan sakset eli pian Saaga näyttää kuin ammattitrimmaaja olisi sen käsitellyt .. tai sitten ei.

Koetan lisätä postaukseen kuvan Tontusta näyttelyssä jos sellaisen saan käsiini. Nämä kuvattomat postaukset ovat hieman tylsiä.

Updated on 15.12 – Kuten sanottu kuvattomat postaukset ovat tylsiä eli tässä digi LO näyttelystä. Kuvasta kiitos Hannu Kaksoselle! Supplies: Jessica Sprague GrandIntensionsKit (paperit), Oscarps-Moonrise-ele-2 (elementit) ja template by lindsan (Spraground Challange 12/2009)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s