Perinteinen, digi vai hybridi joulukortti – kas siinäpä kysymys

Posti jo lähetteli joulukorteille tarkoitetun punaisen postituskuoren eli lienee aika terästäytyä ja ryhtyä miettimään millaisia kortteja laittaisi matkaan tänä vuonna. Aloitin kuitenkin vilkaisemalla edellisvuosien kortteja – jospa sieltä tulisi kuningas ajatus tämän vuoden kortteihin. No, ei varsinaisesti löytynyt mutta näyttää siltä että välillä on askarreltu penrinteisesti ja välillä on taas laitettu matkaan asiaan sopiva valokuva joulun toivotuksilla ja onhan siellä myös jonkinlaisia hybridejä.

Tämän vuoden kortti on 100% digi (paitsi allekirjoitus). Sopivan kuvan etsintään meni hieman aikaa mutta löytyihän se, kyseinen kuva on viime jouluaatolta eli konjaki lasi kynttilän valossa. Tämä vuonna ei siis kopioida viime vuoden ideaa, jossa kortissa oli valokuva jouluisesta kuivakakusta ja ohje sen tekemiseen. Ihan pelkkää valokuvaa tekstillä en halunnut myöskään kortiksi eli päätin käyttää Jessica Sprague Art of Gigital Design Blog Hop (Nov 2010) materiaaleja saadakseni aikaan mukavan kortin.

Tälläinen lopputuloksesta tuli, mukavan lämminhenkinen. Nyt vain tarvittava määrä printtejä ja sitten osoitteiden kimppuun (toivon pääseväni helpolla ja voivani käyttää pienin muokkauksin viime vuotisia listoja). Toivotaan että monitorin kalibrointi on kutakuinkiin kohdillaan että tulosteissa on halutut värit (monitorin kalibrointi en ole koskaan tehnyt mutta mielessä on käynyt).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s