Bind it All (BIA) – hankkisinko vai en?

Eli ole jo kauan ihaillut mitä kaikkea ihanaa ihmiset ovat askarrelleet BIA:n avulla – aivan uskomattoman kauniita kirjasia. Omaa hankintaani olen miettinyt ja miettynyt, kaikkea olisi tietysti mukava omistaa ja tehdä mutta riittääkö aika ja toisaalta onko kaikille askartelu tarvikkeille tilaa. Päätin lopulta että tutustuisin laitteeseen ja tekisin sen perusteella hankintapäätöksen. Sopivasti Sinelli tarjosi BIA-kurssi, jonka pitäjä oli Taava. Ei muutakuin ilmoittautumaan.

Olin lopulta ainut kurssi vailla oleva ihminen ja sovimme että pidämme kurssin Taavan luona, sensijaan että menisimme Sinelliin. Minulle tämä sopi mainioisti, olihan aika sama kumpaan paikkaan autoilisin. Ennakko tehtävänä tutkin paperi varastojani ja valitsin mukaan kartonkeja ja kuviopapereita, lisäksi valmistin yhdet 8×8 kirjasen kannet servettitekniikalla. Tavarat mukanani suunnistin lauantaina Taavalle.

Nyt isäinpäivä lahjaksi tekemäni laatikko on jo ojennettu Isälle ja toisaalta täytteenä olleet suklaat (Caffi) on syöty. Laatikon teko oli mukavaa puuhaa ja tälläisille laatikoille on aina käyttöä – lahjalaatikoista kynätelineisiin. Siispä tästä yksi puolto piste BIA:n hankintaan. Toisena työnä sain opastusta kuin kirjasia voidaan tehdä, syntyikin kaunis jouluisilla kansilla varustettu 24-sivuinen 8×8 kirjanen. Tämä antoi ehdottomatti valtavan määrän puolto pisteitä 🙂 BIA:n hankinnalle eli tuntuu kovasti siltä että tuollainen laite olisi seuraava askartelu hankinta. Tästä tekemästä kirjasesta lisää myöhemmin kun se on valmis, nyt Taavan sivuilta voi nähdä kansikuvan. Kiitoksia Taava&Riiviö ♥

One thought on “Bind it All (BIA) – hankkisinko vai en?

  1. Ilman muuta sovitaan jokin aika digeilylle, mutta en uskalla luvata mitään seuraavaan kolmeen viikkoon… messut vie taatusti mehut musta, mutta palaan tähän.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s